Svar på frågorna.

Synd det inte var flera frågor... Men här kommer det lite frågor från Camilla. :)


Yrke i framtiden?

Vilken svår fråga.. Jag vet faktiskt inte vad jag kommer att jobba med i framtiden.. Kanske inom kyrkan.. eller med annat. Jag vet inte än. Om jag visste och redan hade ett mål på en viss yrke så vore det så mycket lättare. Har funderat på yrken som lärare, socionom, assistent med flera... Något med människor i alla fall. Det blir som det blir. :)

Högsta dröm?

Bli rik. Bara välkommet, så man aldrig behöver råka ut för ekonomiska problem. Sorgligt, men så sant. Det är bara att inse att pengar styr allt.

Vad gör du om 10 år?

Kanske jobbar med något kul! Och fortfarande resa utomlands ibland! Har troligen barn, man och lever familjeliv också. Kanske djur också? Det får man allt se om det blir något verklighet av det. Minns också när jag var 16 och svarade på en sådan här fråga så trodde jag att om 10 år (jag skulle då vara 26 år) skulle jag ha bostad, jobb, man och barn. Jag har 3 av de sakerna idag, vid 21 års ålder. :)

Skulle du också börja på svenska kyrkan grundkurs?? Minns svagt, om ja, när börjar du?

Ja det ska jag och jag har redan börjat med hemuppgiften.. första närträffen på Vadstena folkhögskola är nästa vecka, den 3-5 september. Ser fram emot det och tror det ska bli kul. :)


Datum: 2008-08-30 Tid: 21:44:53
Min vardag Kommentarer (1)

Frågestund.

Här bjuder jag på en gammal bild på mig. Det är taget för snart 2 år sedan! :)Och jag tänkte ha en frågestund.
Ni kan få ställa frågor till mig, så ska jag se om jag kan svara. :)Datum: 2008-08-26 Tid: 16:13:17
Min vardag Kommentarer (3)

Värsta djurparken!


Måste bara visa något som jag tog bild på ett tag sen. Vi har ingen riktig gräsmatta på tomten ännu. Gräsmatta ska vi ordna med nästa år... Men vi har nu ogräs och sommaräng precis runtom huset nästan. Och på köpet får vi besökare hit av rådjur som betar av ogräsen. :) De har kommit som mest till fem stycken, varav två är ungar. Söta djur! :)
Bilden på vårt bygge av förrådet tog jag idag.. Det ser ut så ungefär så här just nu. Det tar så lång tid för allt måste vara rätt gjort. Takstolarna kommer om ca 2 veckor, då ska alla väggar vara klara. Jag tycker det ska bli spännande och skönt att det blir färdigt någon gång! :)


Datum: 2008-08-25 Tid: 22:16:48
Min vardag Kommentarer (1)

Skön helg!

Jag har haft en skön helg. Hunnit med att hjälpa älsklingen att greja lite med bygget av vårt förråd bakom garaget. Det blir en rejäl och fin förråd där det lär rymma en hel del saker. Tycker att det ska bli skönt när allt är färdigt och alla saker vi vill ska vara där, så det blir mer ordning och reda här hemma. ;)

Har också hunnit hälsa på Karine igår. Vi snackade i timmar, väldigt längesen vi pratade så här. Jag minns en gång när vi två var yngre, kanske i slutet av mellanstadiet eller i början av högstadiet så sov hon hos mig en natt.. och vi lade oss kanske ett tag innan midnatt. Vi låg och skulle bara prata en stund innan sovdags... men till vår fasa hade vi tydligen snackat i timmar, ända till gryningen!! Sådana minnen är en del av min barndom. :)

Jag har också varit duktig idag! Jag och mamma gick stavgång på 3 km idag på motionspår i skogen, det tog bara 35 min att klara av banan. Skön avkopplande motion och det förbränns dubbelt så mycket kalorier för att gå på promenad med stavar. :) Måste börja röra på mig mer nu, så fläsket minskar och jag återgår till min normala vikt som jag brukade ligga på förut. Och det kommer att vara till glädje att kunna ha en del av mina jeansbyxor igen...

Imorgon ska jag jobba igen! :)


Datum: 2008-08-24 Tid: 22:18:01
Min vardag Kommentarer (3)

Saw.

Fattar inte varför jag inte såg Saw filmerna tidigare. De har en så otrolig handling... Allt är så genomtänkt!! De personer som skrev mauset till alla filmerna måste ha superhjärnor! Det är läskigt, ja, men de har en jättebra handling!

Älsklingen och jag har nu sett
Saw, Saw II, Saw III. Ska nog ikväll se på Saw IV. Läste också att det kommer en femte film, Saw V. Undrar hur många det kommer att bli? Och det verkar som att dessa filmer kommer på bio lagom till Halloween varje år sedan den första filmen kom ut.

Filmdags snart! :)
Datum: 2008-08-15 Tid: 21:54:05
Filmer Kommentarer (2)

Lite filmtips.

I soffan sitter vi bredvid varandra under en filt och tittar på film. Så brukar det se ut. Jag och älsklingen har hunnit se en hel del filmer nu. :) Det har blivit mest skräck på sistone. Kusligt spännande.... Då är det skönt att ha min älskling som kan lägga armen om mig när jag blir skrämd. ;) Man ska nog inte titta på skräck ensam, om man är jag.

Några läskiga filmer vi hunnit se är,
[Rec], Från andra sidan, House of Wax, The Ruins och Saw. Trodde aldrig att jag skulle våga se Saw, när man har hört mycket om den filmen. Men så farligt var det inte faktiskt. :)

Annars så har jag hunnit se en mysig film också. P.S. I Love You heter filmen.

När det nu blir mer mörkare ute ju närmare hösten kommer, så lär det bli fler filmer att se för oss framöver...
Datum: 2008-08-12 Tid: 02:04:15
Filmer Kommentarer (0)

Tävling!


Jag tävlar om denna kamera hos
Pexie!
Klicka här för att tävla du också!Datum: 2008-08-01 Tid: 18:38:19
Tävlingar Kommentarer (3)