Igelkott på besök.


image146

Den söta fridlysta igelkotten kom på besök och snosade runt här på tomten nära huset. Supersött! Mindes de åren då jag bodde i Vivalla (är faktiskt uppvuxen där) att det brukade finnas igelkottar där och där som man kunde se ibland... Men efter några år så försvann de liksom bara, och jag hörde sedan att det fanns folk i Vivallaområdet som dödade dessa vassa fridlysta djur och åt dem. Väldigt synd och det är olagligt ju! Igelkottar är fridlysta.

Men det var trevligt med med en sötnos på besök här hos oss.


Datum: 2007-07-30 Tid: 00:18:54
Min vardag Kommentarer (1)

Filmer...

Hmm.. Jag är intresserad av historia, speciellt det som hände under andra världskriget. Har filmer som hör till detta område. Filmerna Schindler's List, Livet är underbart, och Sophie Scholl är väldigt bra, tycker jag. Den sistnämnda köpte jag igår... och nu är jag nyfiken på om det finns fler filmer om detta? Filmen om Anne Frank vill jag också ha. Men vart kan man hitta den filmen? Tell me... :)

Tips på komedifilmer och verklighetsbaserade filmer vill jag också gärna ha! :)


Datum: 2007-07-19 Tid: 16:45:06
Min vardag Kommentarer (2)

Äntligen en bil!


image145

Min lilla Ford Ka, årsmodell -00. Har haft den i 2 veckor nu och bilen är helt underbar att köra med. Ska ha service för bilen i augusti och sedan besiktiga den i oktober, hoppas den går igenom besiktigen bara... Min fina gröna pärla! :)

Läste en blogg idag och såg tipset om en bok En brors berättelse skriven av Richard B. Pelzer, alltså brodern till Dave Pelzer som skrivit trilogin om hans liv. Vill läsa den! Får väl spana efter den boken i butikerna framöver. :)

Hoppas också på att det blir fint väder i sommar, hittills har det varit dåligt väder till och från. Suck..

Typisk svensk sommar....


Datum: 2007-07-17 Tid: 18:34:45
Min vardag Kommentarer (4)

Drömmen om en bil.

Vill ha bil!! Har kikat massor på Blocket... Så sugen på en egen bil. Gärna en liten och bensinsnål bil med AC! ;) Man bara dreglar på vissa bilar. Tur jag har min familj till hjälp...

image172


Annars så rullar livet på bra!
Jag klagar inte.... ;)


Datum: 2007-07-02 Tid: 19:46:11
Min vardag Kommentarer (0)