Epilator.

Har idag fått en present från min älskling som jag tidigare hade sneglat lite på. :) En epilator. Jag har tidigare rakat mig, men det är så trist att håren växer ut så fort igen. Jag har också provat på att vaxa för några år sedan, men det gjorde så svinont, så jag gör inte om det.

Det intressanta är att epilatorn fungerar lite som vax, dvs tar bort hårrötterna bara så där.
Jag fick en Braun Silk-épil Xpressive 7280.
Och jag testade den. Först gjorde det sjukt ont att använda den då den lilla apparaten rycker bort hårrötterna. Den innehåller ju 40 st pincetter!!! Nåja, efter ett tag hade jag fått in tekniken och det kändes inte så dumt, det var faktiskt lite skönt med apparatens massageteknik. Det tog tid att bli klar på mina ben, men det känns mycket bättre än att vaxa. Lättare att ta bit för bit, till skillnad från vanlig vax där man tar bort ett så stort område direkt.

Att raka går fortare, ja, men man får då raka oftare. Att epilera gör så att det kan gå upp till ca 4 veckor emellan gångerna man epilerar. Jag har iofs också ett rakhuvud till den modellen jag har, så jag kan raka även med den om jag vill.

Är nöjd med min epilator!
Tack, älskling! ♥


Datum: 2009-05-09 Tid: 19:34:02
Min vardag Kommentarer (3)

Kommentarer
Emelie

jepp.. jag träffade din mamma då vi hade precis startat. vi pratade kort det var så mkt folk. jag skulle just kolla vart mina föräldrar var de stod mittemot teckenspråk center då såg hon mig och pratade lite. hon skulle promenera lugnt sa hon och jag tänkte små springa lite men nää springet blev kanske mer än vad jag trodde.. STOLT!! :) kram

Datum: 2009-05-14 Tid: 22:15:05 http://emifia.blogg.se/
Signe

Vilken fint present du fick av älsking. Var det för att det var en specielt dag, eller gav han den bara till dig? :)

Datum: 2009-05-16 Tid: 21:26:36
Camilla

Signe: Han gav mig den bara som en spontan present. :)

Datum: 2009-05-17 Tid: 02:57:41 http://femina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar: