Hemsnickrat!

Tiden går fort som bara den! Det är nu bara 32 dagar kvar till beräknad födsel... Jag arbetar timmar som vanligt, fast kanske i en lugnare tempo nu på sistone. Inte så konstigt egentligen, då magen börjar bli rätt stor. :) Bjuder på dagens magbild! Jag är i vecka 36 nu (35+2) och det närmar verkligen sig! ;)


Här hemma har vi förberett oss en hel del! Har inte så mycket kvar att fixa, vilket är skönt! Dessutom har vi låtit skötbordet bli min sambos projekt, precis klar idag och det blev fantastiskt bra! Hemsnickrat över badkaret med gott om plats! ;) Det skötbordet står i det lilla badrummet. Och vi är så nöjda! :) Ni kan se hur det ser ut på bilden härnedan... Vi har lagt i lite saker, för att verkligen se hur mycket plats det ger. En rejäl hylla har vi också under. :)

 

Nu är det mest småfix medan vi går och väntar... Kan fortfarande inte riktigt helt förstå att det ska komma en liten till oss om några veckor! Vi har ingen aning om vad det blir, en flicka eller en pojke och bara det gör det hela så spännande! :) Vad gissar ni på? ;)
Datum: 2011-09-15 Tid: 23:26:49
Min vardag Kommentarer (8)