Halvvägs.

Först vill jag tacka för alla gratulationer vi fått! Är säker på att vi lär få fler grattis framöver, då kanske en del inte upptäckt det ännu. :) Jag är just nu i vecka 20 (19+6) och precis halvvägs! Imorgon går jag in i vecka 21 och beräknad födsel är den 17 oktober. Vi båda två väntar och längtar efter vår Lillmini.

Det har varit underbart och roligt att få gå på ultraljud och få börja planera för ett nytillskott till huset här, det finns massor med saker man måste tänka på. Men vi gör det med glädje! Vi vet inte könet på Lillmini och vill inte veta det heller förrän h*n kommer ut! :)

Ett par bilder kommer här, en på graviditetsuträkningen uträknat på BF-datum samt dagens magbild och outfit! ;)


Datum: 2011-05-30 Tid: 22:07:30
Min vardag Kommentarer (2)

Storken kommer med Lillmini.

 
Datum: 2011-05-28 Tid: 14:06:58
Min vardag Kommentarer (5)

Uppdateringdags.

Hej alla!

Jag har verkligen bloggtorka, så det är dags att uppdatera lite och berätta lite om hur Turkiet var.

Med tanke det var i april som vi åkte dit ner, så det var inte så hett ute. Helt som en svensk sommar. Badade inget i Medelhavet och stranden var i princip folktomt. Däremot på hotellet där pool fanns så tillbringade vi dagarna med att sola och bada. Hann även att strosa lite på stan i Alanya och kika. Vi åt både ute och på hotellet. Inte så mycket att säga om maten, förutom det brödet de alltid serverar innan själva maten var himla gott! :)

Så jag uppdaterar också med en bild där jag badar i poolen och min ena lillebror är med på bilden. Värt att nämna att poolen inte var uppvärmd, så det var kallt att hoppa i. Som tur vänjer man sig efter en stund! ;)

(Ev. fler bilder kommer senare.)

 

En helt lugn och skön vecka var det verkligen. Efter när jag kom hem har jag jobbat för det mesta, så veckan i Turkiet kommer bli min enda semester för i år. Jag arbetar fortfarande timmar och tar så mycket jag kan. Men jag trivs med det än så länge. Så klart hoppas jag på bättre tider.... Men att jobba en del är bättre än inget i alla fall!


Nu är det nästan sommar! Jag kan bara gilla det, då jag verkligen tröttnat på kylan. Och så blir det fler födelsedagar framöver att fira, först ut är min ena bror på söndag... (och så förstås morsdag också!) och sen pappa och min andra bror.... Men tacka vet jag tårtor och jordgubbar i sommar! ;)
Datum: 2011-05-12 Tid: 21:08:30
Min vardag Kommentarer (1)