Parkera?

På en parkering, Arlöv


Äntligen, en ledig ruta....?

Från
http://tjuvtittat.seDatum: 2009-05-24 Tid: 22:44:04
Humor Kommentarer (1)

Träningsvärk.

Igår kväll var jag och red en ridlektion på ridskolan i närheten av där jag bor. Fick en stor brun häst, en halvblod. Trevlig och snäll häst, men han krävde att man skulle jobba med både händer och benen. Jag har inte ridit på väldigt länge, men klarade mig ganska bra, hehe. ;) Har idag lite träningsvärk på armarna, baken och mina knän! :)

Men jag kommer nog rida fler gånger framöver.


Datum: 2009-05-21 Tid: 12:42:43
Min vardag Kommentarer (2)

Irriterande saker.

Det finns saker som kan irritera mig så mycket. Inte minst denna med tv-avgiften.

Jag tycker det är sjukt att samhällets priser blir högre och högre... medan löner höjs långsamt. Om man vill leva bra ekonomiskt så måste man gärna tjäna minst 20 000 kr/mån för att betala alla kostnader och ha pengar över att röra sig med. :(

Sedan så läser man i dagstidningarna att det finns folk som är sjuka, men inte får hjälp av försäkringskassan och tvingas söka a-kassa trots man redan har anställning. Det är så invecklat. Som att olika myndigheter bara hänvisar till varandra och människorna blir bollar som aldrig är i mål.

Har ni saker som ni irriterar er på som finns i samhället?


Datum: 2009-05-17 Tid: 19:15:34
Min vardag Kommentarer (0)

Epilator.

Har idag fått en present från min älskling som jag tidigare hade sneglat lite på. :) En epilator. Jag har tidigare rakat mig, men det är så trist att håren växer ut så fort igen. Jag har också provat på att vaxa för några år sedan, men det gjorde så svinont, så jag gör inte om det.

Det intressanta är att epilatorn fungerar lite som vax, dvs tar bort hårrötterna bara så där.
Jag fick en Braun Silk-épil Xpressive 7280.
Och jag testade den. Först gjorde det sjukt ont att använda den då den lilla apparaten rycker bort hårrötterna. Den innehåller ju 40 st pincetter!!! Nåja, efter ett tag hade jag fått in tekniken och det kändes inte så dumt, det var faktiskt lite skönt med apparatens massageteknik. Det tog tid att bli klar på mina ben, men det känns mycket bättre än att vaxa. Lättare att ta bit för bit, till skillnad från vanlig vax där man tar bort ett så stort område direkt.

Att raka går fortare, ja, men man får då raka oftare. Att epilera gör så att det kan gå upp till ca 4 veckor emellan gångerna man epilerar. Jag har iofs också ett rakhuvud till den modellen jag har, så jag kan raka även med den om jag vill.

Är nöjd med min epilator!
Tack, älskling! ♥


Datum: 2009-05-09 Tid: 19:34:02
Min vardag Kommentarer (3)

Ledig helg.

Har haft en ledig helg. Skönt!

Fast man har hunnit med en hel del. Innan helgen så postade jag iväg min ansökan till högskolan. Så man får se hur det blir sen. :) Har också träffat familjen under helgen, var och badade på Gustavsvik igår och idag har jag varit på stanrunda med mamma. Passade även på att lämna in i min deklaration idag.

Här hemma har det fixats en hel del också. Nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar.
Vi är så nöjda med den nya tvättmaskinen och den nya torktumlaren. De har båda startfördröjning och tidtagarur. Snacka om bekväma saker. :)

Blir nog också en film innan läggdags. Och i morgon blir det vardag igen.


Datum: 2009-05-03 Tid: 22:12:54
Min vardag Kommentarer (0)