Förkyld.

Det är vår ute, härligt! Men jag har gått och blivit förkyld! :(
Men det tror jag att det beror på att jag har jobbat mycket på sistone och mött en massa människor genom jobbet. I helgen var det Gestaltande seminarium på jobbet. Det var en intressant helg, men samtidigt var det en så lång helg. Så kändes det. :)

Idag har jag varit ledig. Skönt! Har idag hunnit med lite ärenden. Älsklingen och jag passade också på att vara ute och äta lite god mat. Mums! :)

Annars så har jag funderat en hel del och förberett mig inför hösten angående arbete och eventuella högskolestudier i teologi på halvfart. Kurserna är på grundnivå. Jag håller på med att fylla i ansökan och det måste postas nu i veckan. Sedan kan man ju bara hoppas på att det går vägen med jobb, studier och annat! ;)


Datum: 2009-04-27 Tid: 22:46:39
Min vardag Kommentarer (0)

Ett tag sen.

Det var ett bra tag sen sist jag bloggade här. Har inte hänt så mycket sedan sist.

Under påsken var det så lugnt och jag var ledig då. Har hunnit vara upp till Gävle lite, hälsa på släkten samt sätta lite påskliljor med mamma och familjen på mormors och morfars grav. Var jättefint.

I helgen har jag och älsklingen varit i farten och fixat bra saker här hemma. Har hunnit få hit vår nya tvättmaskin och den är uppmonterad nu i vår tvättrum. Kul med lite fräscha prylar! Det blir också en ny torktumlare med, den får vi nog hit imorgon eller på onsdag. Våra två bilar är också tvättade - med vår nya högtryckstvätt. Det enda som behövs är tid, el och vatten så blir bilen ren. Billigare också än att köra in i tvättautomaten på bensinmacken. :)

På onsdag bär det av till Vadstena igen! Jag tror det blir intressanta dagar och i helgen ska jag jobba. Så idag och imorgon är jag ledig. Det behövs verkligen! ;)


Datum: 2009-04-20 Tid: 23:04:46
Min vardag Kommentarer (0)