Fel?

Datorsalen, Erik Dahlbergsgymnasiet, Jönköping


Två tjejer sitter och gör ett grupparbete framför varsin dator.

Tjej 1: Alltså... Luleå ligger väl inte i söder?
Tjej 2: Nej alltså det ligger ju typ i Norrland.
Tjej 1: Ah... men de på Wikipedia är så konstiga. Kolla vad de har skrivit.
Tjej 2: Vad?
Tjej 1: Alltså här står att "Malmbanan går från Narvik i norr, till Luleå i söder".
Tjej 2: Meh, det är ju helt fel. Luleå LIGGER ju inte i söder!


http://www.tjuvlyssnat.se
Datum: 2008-10-28 Tid: 00:51:35
Humor Kommentarer (0)

Motorcykel?

Parkskolan, Örnsköldsvik


Två killar ~16 snackar om World of warcraft.

Kille 1: Har du hört att på det där nya, Wrath of the lich king, så ska man kunna ha motorcyklar och sånt?
Kille 2: Ja, helikoptrar också.
Kille 1: Det blir ju värsta overkligt när dom lägger in sånt. Liksom ofta en Orch skulle köra motorcykel.
Kille 2: Mm, precis.


http://www.tjuvlyssnat.se
Datum: 2008-10-28 Tid: 00:48:43
Humor Kommentarer (0)

Vad finns ovan oss?

Villaområde, Tranås


En flicka ~5 och en pojke i samma ålder står och tittar upp mot himlen.
Efter ett tag vänder sig pojken mot flickan.
Pojken: Tänk, att långt där uppe ovanför molnen, där bor Jesus.
Flickan tittar överlägset på pojken.
Flickan: Jaha, men ÄNNU längre upp i rymden, där bor Tor och Mjölner!


http://www.tjuvlyssnat.se
Datum: 2008-10-28 Tid: 00:34:07
Humor Kommentarer (1)

Minihöstlov.

Känns så skönt att ta lite ledigt. Jag har en massa övertidstimmar från september, som jag nu tar ut i kompledighet. På onsdag blir det bara en förmiddag med möten på jobbet för mig och då ska jag också passa på att gå igenom mitt schema för november. På grundkursen går det också bara bra, nästa träff blir i början av november. Skoj ska det bli! :)

Jag tycker att tiden går så fort... det är bara 3 veckor kvar tills jag blir 22 år. Vad gammal man blir! Har inte direkt en massa planer på min födelsedag, men ska eventuellt iväg och bada bubbelbad, ångbasta och sånt på kvällen i Gustavsvik med mina kompisar. Annars hoppas jag på att kunna vara ledig då jag fyller år och med familjen och sambon fira lite. Det är ju min dag! ;)


Detta är galet.... Det är alldeles för tidigt! Jag har hört att det finns företag som säljer julsaker och sådant redan under sommaren. Jag vet dock inte vilket företag det är och vart den ligger i världen. Så tidigt!! Att ordna med julklappar i god tid är en annan femma, men att affärerna säljer julsaker redan 2-3 månader förväg är bara så fel!


Datum: 2008-10-23 Tid: 21:32:08
Min vardag Kommentarer (2)

Lugna dagar.

Denna vecka känns lugn. Även om det finns en del att göra på jobbet. 

Jobbade halva dagen idag och förberedde mig för kommande veckorna. Speciellt 14-16 oktober då det händer mycket på jobbet. Får besök av biskopen och sedan blir det några gäster från Palestina som kommer på besök också. Jag tycker det ska bli roligt. Om resan till Israel nästa år genomförs, tror jag att jag inte kommer ångra det. Tänk, vilken upplevelse att komma till de platser som nämns i Bibeln. Och att vara i ett annat land. ;)

Dagarna i Vadstena, 3-5 oktober var toppen! Dock pratades det mycket om människosyn, bibelsyn samt kyrkosyn. Intressanta ämnen! Nu skall vi i den närmsta tiden koncentrera oss på Bibelns alla böcker och studera människosynen. Svår uppgift, men kul också. Därför tycker jag att den eventuella resan till Israel hänger mycket ihop med grundkursen. :)

Annars så mår jag bara bra! Livet på lilla landet rullar på och bygget av förrådet fortsätter. Samtidigt som det byggs mycket i området här. Det är byggboom just nu överallt.

Ett hus håller på att byggas vid där vi bor.. trodde det var ett par som hade låtit bygga det huset... men det var egentligen annat fick jag veta idag.. Det visade sig att det egentligen byggs en förskola precis på samma gata som vi bor på. Här finns det redan en skola, så här på landet är verkligen ett väldigt litet samhälle med kiosk, skola, kyrka och nu snart förskola. Alla på samma gata. :)

EDIT: Det med förskolan... Det byggnaden är inte påbörjad än! Huset som man ser nu här är visst parets hus... Förskolan ska vara lite bakom det huset typ.. Den rättelsen fick jag från sambon. :) Det är bara jag som inte kan tyda alla ritningar när det gäller grannkännedom om bygglovshandlingar! ;P


Datum: 2008-10-09 Tid: 17:55:13
Min vardag Kommentarer (3)