Snart advent.

Rosorna jag fick på min födelsedag har vissnat och fick gå soppåsen till mötes... Men däremot så har jag fått fyra nya gröna krukväxter från min pappa och hans fru som födelsedagspresent! :) Måste köpa krukor snart...

Dessutom har jag en krukväxt, som jag hade när jag bodde i min lilla lägenhet, den har vuxit sig större. Så jag måste byta till en större kruka, sedan har jag en orkidé som återigen har blommat ut! :) Det blir 6 krukor jag ska köpa och det till min glädje få välja vilken färg på krukorna jag vill ha och hur de ska se ut. Växterna är mina ju. ;) Kom just på nu att alla blommorna vi har hemma, har jag fått av folk eller via mitt jobb. :)

Pappa, hans fru, farmor och eleven som bor hos dem, kom på besök här hemma hos oss igår. Av min farmor fick jag en glasskulptur att ha på en lampa. Grymt fint.. Nu finns den på bokhyllan som rymmer mina två glasskulpturer, den ena fick jag på min student och den andra fick jag igår. :) Är så nöjd!


Idag har man jobbat. Vi hade något som vi kallar Sinneshögmässa, det var en tvåspråkig högmässa, med både teckenspråk och tal. Blev fint faktiskt. På kyrkkaffet efteråt fick man lite överbliven bröllopstårta som blev kvar efter ett bröllop igår. Tårtans marispan och glasyret ovanpå var faktiskt mumsigt! ;)

Nästa söndag är det första advent. Sjukt så fort tiden går. Fast det är mysigt med jul och all julpynt. Det blir nog att ta fram julsakerna och göra fint här hemma nu i veckan. :)


Datum: 2008-11-23 Tid: 18:18:27
Min vardag Kommentarer (3)

En högre siffra.

Nu är jag 22. Fyllde år i fredags. Ingen stor skillnad. :)

Några grejs jag fått:
  • Fått fina örhängen i medicinsk plast (tål ej nickel i öronen)
  • Rosor
  • Presentkort på H&M
  • Pengar
Bra saker faktiskt, rosorna står i en vas vid fönstret i vardagsrummet. De är så fina. :)
Jag är nöjd med dagen. Nu ser jag bara fram emot julen. ;)


Datum: 2008-11-16 Tid: 22:24:29
Min vardag Kommentarer (5)

Wow, vilka nördar!

Galet... Att ett spel kan ha så stort verkan på folk, inte minst World of warcraft. Folk köade efter den nya expansionen i natt. Tack och lov var älsklingen inte med och köade, men han beställde via postorder. ;) Och nu spelar han med glädje över den nya expansionen.

Då känner jag att det är skönt att jag inte är en Wow-nörd. ;) Visst spelar jag gärna dataspel, som Sims och Spore, men bara när jag känner för det och att man kan avbryta spelet också bara så där till skillnad från Wow-spelet. :)


Datum: 2008-11-13 Tid: 19:13:28
Min vardag Kommentarer (2)

Lite inredningstankar.

Sitter uppe här nu lite. Inte ens såå trött, trots jag var uppe och åkte till jobbet vid sju imorse. Ska i alla fall gå och sova snart.

Imorgon (dvs idag torsdag) börjar jag kl 12.00! Skönt med andra ord, då jag inte är morgonpigg. :)  Ska jobba imorgon och jag blir ledig på fredag, hurra! Sen så ska jag jobba på både lördag och söndag... Lite segt att inte ha ledigt en hel helg, men livet är inte alltid som man vill ibland...

Har idag suttit med årets IKEA-katalog och letat inspiration till lite textilier, speciellt till vardagsrummet och till vårt sovrum här hemma som jag är sugen på att fixa fram, så det ser mer trevligare ut. Och ritat fram idéer i min kollegieblock. ;) Funderade på några färger på textilierna, kanske flerfärgat eller stark enfärgat. Men för mig ska det helst inte vara så där i en flerfärgat skrikig mönster, urk! :)

Nej, nu önskar jag er god natt, allihopa!


Datum: 2008-11-13 Tid: 01:47:13
Min vardag Kommentarer (2)

En kille eller tjej?

På ett Konsum i Vasastan, StockholmFrån http://tjuvtittat.se


Datum: 2008-11-10 Tid: 18:57:51
Humor Kommentarer (0)

Grattis Älskling!Min sambo fyller år idag. Grattis älskling! ♥ 

Och om fem dagar är det min tur att fylla år. :) Dessutom är det snart jul. Supermysigt! Julpynta ska vi göra om några veckor, inför första advent. Jag och älsklingen, vi båda ser fram emot det, det kommer att bli så mysigt här hemma! :)

Annars så vill jag med dagens inlägg också gratta min pappa på fars dag. Grattis pappa! ♥
Han brukar läsa min blogg ibland, vet jag. :)


Datum: 2008-11-09 Tid: 19:48:52
Min vardag Kommentarer (1)