Knasigt brev!

Teknisk support


Bäste Supportavdelning,

Förra året uppgraderade jag från Pojkvän 5.0 till Man 1.0 och märkte en prestandaförsämring i blommor och smyckeprogrammen (som fungerade alldeles utmärkt under Pojkvän 5.0).
Dessutom så avinstallerade Man 1.0 massor av värdefulla program, som Romans 9.9, men installerade istället oönskade program som Tipsextra 5.0 och Sportnytt 3.0. Konversation 8.0 fungerar inte längre och städning 2.6 och tvätta 3.0 kraschar helt enkelt systemet. Jag har försökt köra Tjata 5.3 för att fixa problemen, men det hjälper inte.
Vad ska jag göra?

Hälsningar från DesperatBästa Desperat,

För det första, kom ihåg att Pojkvän 5.0 är ett underhållningsprogram, medan Man 1.0 är ett operativsystem. Försök att köra kommandot C:/JAG TRODDE DU ÄLSKADE MIG och installera Tårar 6.2. Man 1.0 kommer då automatiskt att köra programmen: Skuldkänslor 3.0 och Blommor 7.0. Men kom ihåg, flitigt användande kan orsaka att Man 1.0 återställer sig till Tystnad 2.5, Happy Hour 7.0 och Öl 6.1. Öl 6.1 är ett mycket dåligt program som skapar Snarka_högt.WAV filer. Vad du än gör, installera INTE Svärmor 1.0 eller ett annat Pojkväns-program. Dessa program stöds inte och kommer att krascha Man 1.0.
För att summera, så är Man 1.0 är ett bra program, men det har begränsat minne och tar lite tid på sig för att lära sig nya funktioner. Du kan dock överväga att kanske köpa lite extrautrustning för att öka prestandan. Personligen rekommenderar jag Varm mat 3.0 och Sexiga underkläder 6.9.
Lycka till.

SupportavdelningenDetta är något jag har hittat ute på nätet. Det gav mig ett gott skratt! :)Datum: 2008-07-29 Tid: 21:37:30
Humor Kommentarer (0)

Kvicksund och Västerås.

Idag har jag och älsklingen åkt ut på en liten tur med bilen, stannade i Arboga och kikade in på Överskottsbolaget, sedan vidare till Kvicksund och där mötte vi min mamma och hennes sambo, som åkt båt ända från Örebro, på lite mat i båten. Mysigt... Och stekhett ute! Jag har fått lite mer färg bara för idag. 

Efter Kvicksund åkte vi vidare till Västerås och tittade in på Bauhaus, jättestor varuhus. :) Det byggs just nu en Bauhaus i Marieberg. Man kan hitta en hel del grejer där. :) Vi åt också lite pizza i närheten av Bauhaus, det var helt okej.

Lite skönt med en liten tripp faktiskt, komma bort från Örebro lite. :)

Och i morgon ska man jobba igen....


Datum: 2008-07-24 Tid: 21:41:32
Min vardag Kommentarer (4)

Lite händelser.

Det är så trist väder ute på sistone. Nästan bara regn. Har haft åska här också, det var i närheten, verkligen jättenära, mindre än 1 km från vårat hus. Lite rätt kusligt, kontakterna till våra datorer och grejer till TV:n fick tas bort. Inte så kul med saker som inte fungerar sedan om de hade påverkats av blixtarna.

Hmm.. Annars så jobbar jag två dagar i veckan i sommar. Det fungerar bra, så jag är nöjd med det. Och vi har bland annat hunnit med att fira ett år som sambor med ett restaurangsbesök! ;) Redan ett år! Det känns jättebra och jag trivs superbra här i huset. :)Jag gjorde lite söta hjärtan till minne av dagen då vi blev tillsammans och dagen då vi blev sambos. Photoshop är bra ibland, man kan göra mycket kul med bilder. Fattar inte varför jag inte skaffade det tidigare! :)


Jag kan också nämna att jag gillar bildtelefonen! Mer roligare att prata med min familj nu, så att man ser varandra och slippa använda texttelefonen eller smsa hela tiden. Man får ut mer av samtalet när man har bildtelefonen, det går snabbare då! :) Måste bara fixa varseblivning till bildtelefonen och bättra på våra hjälpmedel här hemma.

Audiologiska kliniken på sjukhuset här i Örebro är så sega och sist man hade kontakt med dem, så vägrade de låta oss ha de hjälpmedel både jag och sambon ville ha utan att vi skulle betala för det. Får snart sätta igång och uppta kontakten med dem och tjata! Eller försöka lösa det med dem. Kunden har alltid rätt. ;)


Förresten, jag gillar kommentarer! :)


Datum: 2008-07-20 Tid: 21:01:42
Min vardag Kommentarer (1)

En liten kändis?

I brist på idéer till ett inlägg, så jag sökte på mitt namn i Google på skoj. Jag hittade då en hel del artiklar som jag varit med på i samband med mitt jobb. Här nedan är några artiklar som jag hittade.

-
Om projektet i Nikolai församling.
Om konfirmandarbetet.
- Om seminariet i samband med projektet.

Kul! Fast jag vet att jag varit med i ännu fler artiklar när jag var liten och i Nerikes Allehanda kan jag hitta strejken på högstadiet som vi gjorde då det krånglade så med skolschemat. :)

Minns ni?


Datum: 2008-07-14 Tid: 15:25:14
Min vardag Kommentarer (3)

Tryffelhund.

Jag surfade runt en kväll och började läsa om den italienska tryffelhunden, Lagotto Romagnolo. Intressant hundras. Jag kom då på att tänka på min vistelse i Italien för ett tag sedan och jag en kväll åt pasta med tryffelsås. Så gudomligt god!!

Tryffel är en sorts svamp som växer under marken. Hade då bara hört om att det finns en sorts grisras som söker efter sådana svampar, men att det även fanns hundar som också gör det, visste jag inte. Så jag läste vidare om den rasen, har funnits i Sverige sedan 1995. Så det är 13 år sedan en Lagotto Romagnolo kom till Sverige. :)

Pälsen på hundarna ser mysiga ut och de fäller inte. Pälsen måste dock klippas regelbundet. Ser ut vara en fin hundras. När jag var på campingen där pappa har husvagn nu under sommaren, så såg jag en sådan hund vid husvagnen bredvid. Skulle vara intressant att träffa en sådan. :)

Lagotto RomagnoloDatum: 2008-07-03 Tid: 23:28:25
Min vardag Kommentarer (0)

Tidningsutlottning!

Från Designa din blogg. :) Var med och tävla!

Klicka på bilden så kommer du till utlottningen!!Datum: 2008-07-02 Tid: 02:37:05
Tävlingar Kommentarer (1)