Fixat lite med designen här.

Inte vidare proffsigt gjort, men jag försöker i alla fall ändra något. Det är faktiskt ganska kul att försöka förstå alla färgkoder och html-språk. :)


Vad tycks? Jag lär ändra här lite då och då.. men jag gillar enkla grejer.


Datum: 2007-09-27 Tid: 21:54:54
Min vardag Kommentarer (3)

Ny laxrätt från sambon! ;)

image157

Supergott! Marinerad lax, pasta med någon slags wasabisås.. Det var mumsigt!

Annars så har jag inte något speciellt att skriva om.. Jag jobbar mycket numera. Mest på helger. Brukar vara ledig på måndagar i alla fall. Har suttit på jobbet och fyllt i mina scheman för varje månad så vad jag vet jag ska göra. Bland annat att åka till Leksand för konfirmandledarutbildningen och rikskonfirmandläger och till Sigtuna för volontärkurserna, personalresa till Loka Brunn för en helg...  och en helg i Uppsala med konfirmanderna också ska det bli.

Så det är en hel del... Inte bara det, det kommer också gudstjänster på vissa helger, så mycket helgledighet får jag inte. Så är det att jobba i kyrkan. :) Jag har visst blivit en väldigt upptagen flicka. ;) Jag trivs också toppen med att vara hemma och bara ta det lugnt.. Och på min lilla lediga tid försöker jag också hinna med att träffa och umgås med mina kompisar och min familj.

Ikväll ska det bli promenad ute när sambon kommit hem från jobbet. Vi försöker promenera ute i ca en timme varann dag. Lite motion är skönt. ;)


Datum: 2007-09-25 Tid: 18:54:37
Min vardag Kommentarer (1)

Mums! ;)

image156

Lax, potatis, hollandsiesås, purjolök, baconbitar och chili.... Gott! Har verkligen saknat att äta lax. Maten gjorde sambon åt mig igår. Han äter inte lax och de flesta fisksorter, men han var duktig på att laga lax. *stolt*

Gott som tusan! Och ja, jag gillar fisk! :)Sen ska vi åka och fixa lite saker. Jag har tänkt köpa fotoalbum att sätta in mina bilder i. Alla mina bilder är i en låda. Trist i en låda ju. Ska bli roligt att sitta och sätta in varenda bild i albumet sen. Det är något som jag ser fram emot. ;)

Mamma, det är något du kanske också ska göra. Minns du Mallorca bilderna som vi skulle göra något av? Det var ju för åtta år sedan! ;)Datum: 2007-09-16 Tid: 13:33:48
Min vardag Kommentarer (1)

Snacka om fynd!

image155

Värmeljushållaren är ett riktigt fynd som jag fann på jobbet idag. 10 kronor på loppis. Visst är den fin? Har alltid velat ha en sådan värmeljushållare. Jag har en stolpall i form av ett hjärta med rött genomskinklig hårdplast, en rött hjärtakudde från IKEA och så det här på bilden. Jag gillar hjärtan. ;) Så när jag såg denna, så var det bara måste-ha-grej!


Annars så har livet rullat på bra. I helgen (6-10 september) var jag i Sigtuna på induktionskurs då jag arbetar som volontär inom Svenska kyrkan. Det var jätteintensiva dagar men väldigt roligt! Vi paddlade kanot, lekte lekar, badade bastu, lärde folk lite teckenspråk, besökte Stockholm och Storkyrkan där. Gick upp i tornen och tittade inuti kyrkan. Det man inte ser, men finns. Men de är uppe ovanför kyrkans innertak. ;)

image154

Högst upp i Storkyrkans torn så fanns det utsikt från fönstret och balkongen där. Förr i tiden brukade man vakta staden på något sätt, så det fanns fönster och balkong där. Husen påminner mig om Karlsson på taket. :) Besökte även Rosendals trädgård i Stockholm och åt lunch där med alla 18 andra volontärer, 3 tolkelever, 1 tolklärare och så 3 kursledare. Väldigt trevligt!


Nu är det bara så skönt att vara hemma! Borta bra, men hemma bäst!


Datum: 2007-09-12 Tid: 19:44:05
Min vardag Kommentarer (1)