Tack för kvällen!

Det har varit en kul dag! Mamma var hos mig och hjälpte mig med håret, sminket och min balklänning. Trevligt att ha henne på besök också. Så här fin blev jag som mamma absolut skulle ha bild på mig. ;)

  
Hos mig, innan håret fixades. :)


Sedan följde hon med mig till Dennis, min kompis som bor i närheten av mig och där samlades vi fem personer som skulle på bal i väntan på taxin. Passade på att ta lite fler bilder ;)

  
Den sista bilden var mamma bara tvungen att ta igen. ;)


Och så vid middagen tog Karine som var med Dennis bild på mig och min kavaljer Martin till vänster på bilden.
Blev lite mer fotograferande bland oss alla (mer bilder kommer) och lite dans. Sedan räckte kvällen bra för oss, så vi fyra, Martin, jag, Dennis och Karine fick skjuts hem till var och en. Balen var en härlig upplevelse! Det ska man ha en gång precis innan studenten, eller hur? ;)


Så nu ska jag gå, tvätta av mig.. och sen sussa! Tur man är ledig imorgon! ;)
God natt, ni allihopa!


Datum: 2007-05-31 Tid: 00:23:09
Min vardag Kommentarer (0)

Tack för resan till Riga!


image133


Resan till Riga 18-22 maj var härlig! Hann med att se en hel del hur det såg ut i Riga. Förfallna hus och nybyggda....  Vi var ute och gick varenda dag och höll ihop vi allihopa även när vi gick ut om kvällarna. Fick veta lite om Lettlands historia också. Bodde på vandrarhem, ett toppen sådant! Intressant stad att vara i och vädret har helt varit toppen också! Det var en jättebra resa precis innan studenten! Tack! :)
Nu har man dessutom hämtat min balklänning! Ska bli kul att gå på bal nu på onsdag, det känns verkligen närmare till studenten! :) Häääärligt. 11 dagar kvar till studenten!                                                                     


Datum: 2007-05-27 Tid: 23:29:12
Min vardag Kommentarer (0)

Lite händelser.

Min bror Martin fyllde 12 år i tisdags. Känns skumt att han blir äldre. :) Firade honom idag hemma hos pappa. Hela familjen var med, vi var totalt 8 personer. Mamma, pappa, styvmor och mammas sambo, min bror Andreas och hans flickvän och så jag samt födelsedagsbarnet Martin = 8 personer. Det är som en enda stor familj! :P

Nu funderar jag också på vad jag ska ge för presenter till pappa och min bror som båda två fyller år i juni. Pappa blir 44 och min bror 18. Svårt.. :/

Fick också veta idag att min moster, hennes sambo och min kusin Evelyn ska komma ner på min student och så min farmor också. Så vi på min studentmottagning lär bli totalt minst 11-12 personer (med mig inräknat). Ska bli kul!! Längtar redan....

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att fixa lite hemma, fira hos pappa, hängt framför datorn och packat resväskan! Ska imorgon fara med tåg, buss och flyg till Riga, Lettland. Kommer tillbaka hem den 22 maj. Har inte resfeber ännu, men det känns lite konstigt att fara iväg med mina skolkamrater över en helg. Hoppas bara att allt går bra och det blir nog kul!


Och jag ser fram emot sommaren och vad den kommer att bjuda på..... :) 


Datum: 2007-05-17 Tid: 22:08:07
Min vardag Kommentarer (0)

Aldrig mer matte B!

Idag till mattelektionen kom jag endast bara för att kolla hur jag klarade mig på nationella provet i torsdags. B-kursen är ju klar. Matteläraren sade till mig sen:

- Du behöver inte komma hit mer.

Matten är avklarad!! Har fått ett bra betyg på matte B också. Sköööönt!

SNAAART ÄR STUDENTDAGEN HÄR!!!
Bara 22 dagar kvar! *längtar*Datum: 2007-05-16 Tid: 17:55:42
Min vardag Kommentarer (0)

Din vuxenpoäng är: 14.4

 

Din ålder borde vara 26.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse.

Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? Eller varför inte beställa en resa till Kos?


Tips på saker att göra för att få mindre poäng:

* Börja drick öl.

* Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.

* Flytta ihop med några kompisar.

* Ge dina krukväxter till grannen.

* Sälj din bil, det är omiljövänligt.
Kos är en resa för fyllesugna ungdomar, jag gillar också strand och bad, men att festa nätterna långa är lite så där, Cypern (varit där ifjol) är nog en bättre resmål som man kan hitta på mer än att bara festa... Annars skulle jag gärna vilja åka till Asien, Afrika och sådana länder - mer upplevelse då! Jag har inte ens ICA-kortet.... Öl är äckligt, Hultsfredsfestivalen är inget för mig, att bo med kompisar är något som jag aldrig tänkt mig göra förutom på någon resa kanske och krukväxter är inte min starka sida, men har en älskad krukväxt som jag tänker behålla! Dessutom så har jag körkort men äger ingen bil. :)


http://www.vuxenpoang.com 
Datum: 2007-05-14 Tid: 20:20:12
Min vardag Kommentarer (0)

En månad kvar till studenten.

Sååå less på skolan nu! Det enda jag gör efter skolan på sistone är kämpa med mina läxor...

Men jag tänker hela tiden: "Det är över snart...."  Längtar så till att sluta skolan och ta studenten.

En månad kvar, jippie! ;)
Nu ska jag sluta med pluggandet för idag, det är sovdags!

God natt! :)


Datum: 2007-05-09 Tid: 01:16:29
Min vardag Kommentarer (1)

Jobb.

I fredags fick jag beskedet att jag blivit erbjuden jobb! Det är ett volontärjobb under mindre än ett år hos Nikolai församling, där de sysslar med ett projekt som jag som volontär medverkar i. Jag visste om det projektet redan i förra året, när volontärannonsen var ute så ansökte jag det, gick på intervjun, vilken i för övrigt var hemskt nervigt! Men att ha blivit erbjuden detta, känns det väldigt kul och härligt!

Nu behöver jag inte oroa mig så mycket hur jag ska klara mig i höst när jag vet att jag har ett jobb att gå till. :) Och nu ska jag bara ge mig in i min hög med läxor i engelska, filosofi och geografi och kämpa mig igenom veckorna till studenten! I sommar får jag kämpa lite med att hushålla med ekonomin, njuta av värmen och samla på krafterna inför jobbet.

Livet känns härligt!
Datum: 2007-05-06 Tid: 22:41:46
Min vardag Kommentarer (0)

Inget kan gå fel just nu...

Den känslan jag har nu är obeskrivbart. Allt rullar på så jäkla bra!! Livet, skolan, studenten, fritiden och framtiden... känns som allt klaffar perfekt! :) Älskar mitt liv som jag har just nu. <3

Saker jag ser fram emot nu är resan med mina skolkamrater till Riga, Lettland den 18-22 maj, balen den 30 maj och så studenten den 8 juni! :)

Känns jättebra nu att ta studenten när jag som verkligen har kämpat mig igenom skolan i 14 år. Kommer bara sakna min nuvarande klass SPD3, det är de jag levt med i min vardag i 4 år. Ni är den bästa klassen jag kunde hamna i och så dessutom hade vi alla en toppen mentor!

Mindes när jag sökte in på Samhällsprogrammet med medieprofil när jag var bara 16 år och oroade mig för att hamna i en dålig klass, med elever som saknade motivation och skolkade, när jag själv alltid varit skötsam i skolan. Men jag fick den klass som jag önskat mig. Inte något annat kunde vara bättre! Vi alla umgås kanske inte med varandra på fritiden, men i skolan är vi alltid uppmuntrande mot varandra och vi har alltid haft respekt för varandra från allra första stund, vilket som gjort så att vi fungerat väldigt bra som en klass. Fanns inget bråk i klassen, vilket har varit helt skönt!

Nu siktar jag på jobb. Kommer att bo kvar i Örebro, har ju bott här i 16 år nu, så det lär jag fortsätta med! ;)/ Hälsningar från en glad Camilla.


Datum: 2007-05-04 Tid: 15:11:58
Min vardag Kommentarer (0)

Turridning på islandshästar.


image132 
Emelie med Fakúr.


image131
Och Joi. Se hur svettig Joi är.... Där är mina fötter också ;)


image130
Jag och Joi. Lite dålig bild, men något är det i alla fall.Det var mysigt att rida ut med islandhästarna. Blev mycket tölt och galopp också. Lite mer fart idag, då vi var 4 deltagare med 1 ledare, alla hade ridvana sedan tidigare.. Toppendag!


www.erikslundsislandshastar.com   
Därifrån red vi... För er som är intresserade och sugna på att rida.. :)

http://www.nogg.se/startPage.asp?idHomepage=11649
Och kolla Emelies nogg där hon skrivit om idag också...


Datum: 2007-05-01 Tid: 18:37:41
Min vardag Kommentarer (2)