Tiden flyger iväg.

Jag fattar inte att nu på tisdag, 19 dec, har jag haft mitt körkort i ett år. Det går såå fort. Jag minns den dagen så tydligt. Det var måndag. Jag hade haft en dålig natt fulla med mardrömmar om att meja ner folk, köra mot rött osv.. och att inte klara uppkörningen. Det var hemskt! Jag kommer ihåg att jag övningskörde med mamma på väg till Vägverket. Halt ute och det vände sig i magen..

Men jag fick en trevlig inspektör som kunde lite teckenspråk och det underlättade för mig. Kommer ihåg att vid ett rödljus så hann vi prata lite. Hon frågade om jag bodde i Örebro och visste vart Järntorget låg. Klart jag visste! Åk dit och parkera där, sa hon. Det var en baggis.. Hela uppkörningen tog bara ca 35 min. När vi var tillbaka vid Vägverket sade hon att det kändes så bra att åka med mig och så gratulerade hon mig att jag klarat det och jag fick mitt körkortsintyg. Fatta vad jag blev glad!! Äntligen efter ca 15 månader på trafikskola och en massa privat övningskörning, så fick jag körkortet!

Dagen efter, på morgonen, lånade jag mammas bil och åkte till skolan. Ensam i bilen. Det var en konstig känsla, minns jag. Men så fri.... Vilken frihet!! Mitt rosa körkort kom bara några dagar efter uppkörningen. Jättefin. Jag minns också de många gratulationerna på sms. Speciellt en. Ja.. det var tider det...

På ett år har det hänt mycket saker. Största händelserna är nog flytten till min lya, resa till Cypern på egen hand med kompisarna och få träffa mina kusinbarn Ida och Emelie. Och så mycket annat... ;)
Datum: 2006-12-17 Tid: 23:47:48
Min vardag Kommentarer (1)