Skolan har börjat!

Vilken härlig vecka jag haft!

I måndags började skolan. Igen! Och det är sorgligt att sommarlovet tagit slut, mitt sista sommarlov ju! Men skönt är det att komma tillbaka till rutinerna igen. Men varför en härlig vecka? Jo, för schemat är rena drömmen! Bara 4 skoldagar i veckan, 6 kurser att läsa och ganska korta dagar. Underbart!

Så varje fredag är jag ledig. Det har min klass verkligen förtjänat det!
Efter 3 år med tuffa scheman med minst 12-13 kurser i taget och långa dagar, är det bara så underbart att få en sådan schema som vi har nu för hela läsåret. Alldeles underbart!

Engelska B, teckenspråk B, samhällskunskap B, matematik B, geografi A och filosofi A.
Dessa ämnen kvar. Inget mer.


Ska man fira då? :)Datum: 2006-08-25 Tid: 00:55:41
Min vardag Kommentarer (5)

Love Hina.

Är jag beroende? Hi hi...

Älskar allt som händer med Keitaro, Narusegawa, Mutsumi, Shinobu, Motoko, Mitsune, Kaolla med flera på pensionat Hinata. Ken Akamatsu är författaren och tecknaren till serien och den finns i 14 delar. Jag har 9 av dem och kommer nog så småningom köpa 5 till, så jag har alla de delarna.. Kan läsa om igen och igen...

Det hela började tack vare projektarbetet om Japan och manga/anime fanns ju med i temat Japan och min klasskamrat tipsade mig om att läsa Love Hina, om man vill börja med att läsa manga. Jag lydde det rådet och började med den första boken på flygresan på väg hem från Cypern. Blev fast direkt och nästa dag åkte jag och köpte nummer 2 och 3.


Här kommer lite bilder på gänget på persionatet Hinata.

       

Serien har liksom ALLT man vill läsa om!
Datum: 2006-08-18 Tid: 19:25:26
Böcker Kommentarer (0)

Bröllop.

Jaa... Nu har jag en styvmor med mitt efternamn! Cinna och pappa gifte sig idag i rådhuset. Vi alla deras fyra barn och Cinnas mor och hennes sambo närvarade vid ceremonin.. Jag måste bara säga att en borgerlig vigsel var märkbart snabbare än en kyrklig.

Jag stod lustigt nog där och funderade... Hur skulle jag helst vilja att mitt eget bröllop skulle se ut? Kyrklig eller borgerlig? Det frågade jag faktiskt mig själv. Lilla jag som bara snart är 20 år och snart står på egna ben genom att flytta hemifrån. Mitt längsta och senaste förhållande varade bara i två månader, så jag började också fundera på om jag ens kommer gifta mig någon gång.

En sak vet jag, en livskamrat hittar man inte direkt. Iaf inte för mig. Suck... Däremot är jag glad för min brors skull, att han hittat kärleken. Han och hans flickvän har varit tillsammans nu i tre månader.

Hoppas min tur med kärleken kommer snart. *ler*

Livet har sina överraskningar....Datum: 2006-08-05 Tid: 20:03:49
Min vardag Kommentarer (3)