Frisk och vanlig igen.

Har nu jobbat halva veckan. Mår toppen och är frisk som en nötkärna igen. Skönt! Har ordnat lite och lyckats lära mig göra bakgrund på alla rubriker i bloggen. Är inte så direkt nöjd just nu, men det får duga så länge. :)


Och om ett par dagar får man hem hit en bildtelefon. Vilken snabb service, de på Centrum för hjälpmedel (landstinget) har, räknade med att det skulle ta 3-4 veckor innan leverans. Det tog bara lite mer än en vecka från att jag kontaktade dem för intresse av en bildtelefon, fick information och fick göra utprovning först och så fick jag igår ett meddelande om leverans. Allt på nästan bara en vecka. Oj. Ska bli trevligt att ringa på mitt eget språk. Helt anpassat för mig liksom. I den finns också texttelefon så det går att ringa med text också förstås. Hoppas bara att någon av mina föräldrar kan få anhörigtelefon, så man kan snacka när jag är hemma. Dock får man bara en anhörigtelefon. De ger inte ut inte fler än en, tyvärr. Min mobil är seg ibland men bra att ha oxå! ;) 

Snart är det dags att sova. Natti, natti.


Datum: 2008-02-28 Tid: 00:22:23
Min vardag Kommentarer (2)

En kul grej.Titta noga på bilden här nedan i några sekunder.
Flytta sedan blicken mot något ljust, t ex en vägg.


Vem där?


Vad ser du?Datum: 2008-02-23 Tid: 22:16:31
Min vardag Kommentarer (4)

På bättringsvägen.

Natten var jobbig. :( Har segat hela dagen idag.

Nyponsoppa och blåbärsdricka gör verkligen susen. Magen har blivit bättre nu.
Har bara febern kvar nu. Skönt.


Ikväll blir det film på tv. Bara softa och vila...


Datum: 2008-02-23 Tid: 19:34:43
Min vardag Kommentarer (0)

Hej magsjuka!

Urk.

Har de senaste två timmarna sprungit fram och tillbaka till toaletten... Diarré och kräkningar. Nice.

Vet inte varför jag mår så här just nu. Har praktiskt taget tömt hela min mage... men det lär komma ut mera sen. Hade glömt hur det var att kräkas och ha ont i magen. Och jag hatar det.....


Hoppas ni har en bra fredagkväll!
Till skillnad från här hemma. :(


Datum: 2008-02-22 Tid: 22:58:35
Min vardag Kommentarer (2)

Linas kvällsbok.

Har tillbringat dagen med Emelie. Promenerat 3 km. Softat hemma hos henne. Köpt mumsiga grejer. Tittat på filmen Linas kvällsbok hemma hos mig. Boken är bättre, men filmen var bra den också. :)Linas kvällsbok.

image116
En bra dag helt enkelt.... Tack för kvällen, Emelie :)
I morgon ska man jobba igen. Tror det blir en lugn vecka. Skönt.
Datum: 2008-02-18 Tid: 22:58:56
Min vardag Kommentarer (2)

Tjejigt värre ;)

Har fixat dit hjärtan på olika ställen i bloggen. Mysigt. På det sättet känner man ju sig sugen på att ändra på ännu mera. Kanske om det finns flera söta symboler att tillgå så man kan ha annat än hjärtan. Februari är ju hjärtans månad, har jag hört om eller läst någonstans. :)


image115Datum: 2008-02-17 Tid: 14:49:00
Min vardag Kommentarer (0)

Den 16 februari...

... för ett år sen så började vårt år tillsammans på riktigt. Då hälsade jag på honom och såg huset, som jag bor i nu, första gången. Jag minns det så väl. Första riktiga träffen var den femtonde, men den sextonde februari hade det verkligen börjat på riktigt. Så det datumet är för oss mer som ettårsdagen för vårt förhållande. Den femtonde är snarare mer som att träffas ansikte mot ansikte första gången. :)
*kärlek*

_____________________________________________________________


Idag har vi varit i Marieberg och köpt ram till mitt fina kort! Och ramat in den nu. Jättefin!!

Hur kan tre stora affärer i Örebro respektive Marieberg sakna Felixs falafelpåsar!? Vi som letat som galningar, men hittade den inte. Man blir så irriterad. Nästa gång vi hittar den lär vi köpa flera påsar styck att bunkra och ha i frysen! :)


Nu ska jag iväg och hälsa på lilla mamma. :)

Ha det bra ni allihopa!!!


Datum: 2008-02-16 Tid: 16:58:55
Min vardag Kommentarer (0)

Alla Hjärtans Dag!

image113

Jag hade en bra Alla hjärtans dag, trots jag jobbade kväll då. Det roliga jag gjorde den dagen var att med konfirmanderna pyssla lite Alla hjärtans dag-kort. Jag gjorde en till min älskling. Sötnosen min blev förvånad när jag överraskade honom med det kortet under en tallrik mat som vi åt senare på kvällen när jag kommit hem från jobbet. Inte så konstigt att han blev överraskad för vi hade bestämt samma morgon att vi skulle flytta Alla hjärtans dag-firandet till nästa dag, den 15 feb, av den anledningen att vi då den dagen för ett år sen träffades första gången. :)

På årsdagen så åt vi på vår favoritrestaurang, mycket bra service där! Hade inte räknat med mer än så här. Sedan åkte han hem i förväg och jag skulle in till affären och handla lite som behövs här hemma. När jag kom hem drygt en halvtimme senare så såg jag att jag fått ett underbart kort med röda rosor som motiv och en kort text på om vårt första år av älsklingen. *rörd*

Det borde vara flera tillfällen av Alla hjärtans dag under året. ;)  Dessutom behöver man inte fira just den 14 feb.. Det finns ju andra dagar också som betyder lika mycket som själva Alla hjärtans dag. :)


Datum: 2008-02-16 Tid: 01:55:38
Min vardag Kommentarer (1)

Bloggändringar fortsätter...

Har fixat o donat med menyn på min sida.
Testat nu. Vet att det fungerar. Kommer att ändra igen sen angående storlek, stil och annat.
Men jättekul att ändra en del... det är en billig hobby än att renovera hemma. ;)Nu är jag lite kvällshungrig och ska ta mig lite mackor och titta vidare på filmen "Linas kvällsbok". Svensk film, men den är så bra. Allt om en tonårstjejs liv. Läser böckerna om Lina nu. Men om jag ska jämföra filmen med boken så är boken mycket bättre. Mer beskrivningar av känslor och tankar i text än på film.

Rekommenderar er att läsa "Linas kvällsbok 1&2" av Emma Hamberg. Sjukt bra!


Datum: 2008-02-11 Tid: 22:39:38
Min vardag Kommentarer (3)

Bebis.

Nu trodde ni något, va? Hahaha...

Nej då.. Alltså, sedan ifjol så har jag gått upp ett antal kg och jag har alltid haft lite mage så att säga, men numera syns det mera bara för jag gått upp i vikt. :(

Idag var jag med på Dövkyrkans ungdomsgrupp (min fritidsaktivitet, dvs inget jobb) och vi skulle hjälpa till och servera mat på Dövkyrkans +75-åriga fest med syfte att jobba ihop så vi småningom kan åka till Assissi i Italien. Det blir troligen i juni månad detta år. För att komma till saken så hade vi ungdomarna också ätit mat som pensionärerna fick... det var fisk, potatis och god sås till. Mums! Blev så mätt och belåten. Efteråt plockade vi bort tallrikarna och annat på de två borden.

Då kommenterade en äldre tant min mage: "Bebis därinne?"
Jag bara skrattade och trodde inte mina ögon!!

Suck! Inte igen, tänkte jag. I höstas hade också några andra kommenterat samma sak.

Bara för jag är sambo, bor i ett hus med två oanvända sovrum utöver vårt sovrum och att jag tydligen gått upp i vikt, så ger det tydligen tankar hos folk att det är graviditet på gång. För en gångs skull så kan jag gärna säga det här;
I min mage finns det ingen bebis. Det är bara fett och muskler där. 

Det är nog dags att gå ner tillbaka till den vikt jag brukade ligga på förut. Har i alla fall hunnit gå ner ynka 2 kilo. Det är iaf något.... :) Att det bara är några kg mer än förut kan göra en enorm skillnad på kläderna! Och magens utseende också. Haha!
Datum: 2008-02-09 Tid: 20:38:25
Min vardag Kommentarer (1)

Bloggdesign.

Känner mig hur duktig som helst som kan fixa en hel del med bloggen.
Det trodde jag inte i början. Tyckte allt var svårt då, men nu känns det bara busenkelt! :)

Tror nog att alla kan lära sig det här....


Datum: 2008-02-03 Tid: 18:32:45
Min vardag Kommentarer (3)

Så där, nu är jag nöjd!

I ett tag har jag känt mig sugen på att fixa med bloggen lite... ändra lite..
Nu är jag nöjd, med den nya färgen och typsnittet på rubrikerna. :)


Och det är redan februari nu!!! Vart har tiden tagit vägen!?


Datum: 2008-02-02 Tid: 01:54:42
Min vardag Kommentarer (1)